Patrik: Nu kan du köpa min hemgjorda resetidning!

710

Jag har fått ihop tillräckligt många beställningar för att kunna trycka upp min personliga resetidning. Det här är nu sista chansen för dig att beställa innan tidningen går till tryck. Klicka på länken nedan för att beställa. Tidningen kostar 125 kronor (inklusive moms) och frakten är GRATIS!

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA FAR AWAY >>

När jag reste i Sydostasien tog jag 6 000 bilder med min kamera och skrev mängder med dagböcker. Detta har resulterat i en resetidning fullmatad med mina personliga upplevelser, härliga bilder, inspirerande tips och finurliga krönikor.

Jag döpte tidningen till ”Far Away”. Just för att Sydostasien är Far Away.

Nu kan du köpa ”Far Away” och drömma dig bort till ett härligt Sydostasien. Detta är en personlig resetidning där jag har skrivit, fotograferat och gjort layout. Med lite gästspel av min kära syster Emelie Enlund som också rest genom Asien.

Men kort och gott: Detta är en personligt tillverkad resetidning.

Nedan kan du se ett litet smakprov på hur ”Far Away” ser ut.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA FAR AWAY >>

SHARE