Suzanna ny skribent på Ett annat liv

543
Ett annat liv växer med ytterligare en skribent. Den här gången är det Suzanna Holmqvist som kommer skriva om sitt vardagsliv på Australiens västkust.  Här lär du känna henne:

suzanna
Suzanna, vem är du?
– Jag är en rastlös 29-årig hästtjej som hela tiden måste hitta på nya äventyr. Stannar jag för länge på ett och samma ställe har jag en förmåga att tröttna om jag inte konstant får nya utmaningar. Jag började mina äventyr direkt efter gymnasiet och har inte kunnat sluta. Mitt senaste äventyr var att rida från Hörby till Jokkmokk på min fjordhäst Krumelur.

Varför reser du i världen?
– Det har att göra med att jag ständigt vill prova på nya saker. Som sagt så tröttnar jag lätt om jag är på samma ställe för länge och jag älskar friheten som resor innebär.

Vad vill och kommer du skriva om på Ett annat liv?
– Jag vill skriva och berätta om min tillvaro för att inspirera andra som vill komma ur ekorrhjulet. Jag är ofta i något annat land än Sverige men även om jag är här så försöker jag skapa en varierande och äventyrlig vardag som passar mig. Mitt mål är att inspirera andra att följa sina drömmar.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Jag vill förmedla känslan av att ingenting är omöjligt. Många vill ofta mer i sitt liv och känner att de “fastnat” men ser alldeles för många hinder till förändring och jag vill visa att i stort sett ingenting är omöjligt bara man tar sig över det största hindret – en själv och ens egna negativa tankar.

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du då?
– Jag vill uppmana alla att föreställa sig att vara vid sin dödsbädd och titta tillbaka på sitt liv. Hur önskar du att ditt liv hade sett ut? Ta vara på de tankarna och lev det liv du vill leva. Jag tycker om det gamla talesättet att “man ska ångra de saker man inte gjort, inte de man gjort”.

SHARE