Andrea Endres blir ny skribent på Ett annat liv

1347

Ett annat liv fortsätter att växa. Idag presenterar vi Andrea Endres som kommer skriva om det nya livet i framförallt Kambodja. Här lär du känna henne lite mer.

Andrea Endres

Andrea, vem är du?
– Jag skulle beskriva mig som en idealist som vill rädda världen, en drömmare och en ”doer” med en god blandning av naivitet och rationalitet, en nyfiken och medveten livsnjutare, en frigjord och älskande kvinna som litar på sin intuition. Jag är född och uppvuxen i nationalparken Harz i Tyskland och flyttade till Sverige 2002. Jag har haft många jobb och bott på många ställen. Numera jobbar med mina passioner och är vego-kock samt ekologisk holistisk hudvårdsterapeut och grundare till AEndrés holistisk hudvård.

Varför reser du i världen?
– Faktiskt, för att det är för kallt i Sverige för många månader om året. Men också för att nya platser, nya människor, andra vyer och natur får mig att känna mig levande. En vecka kan vara fylld med nya intryck och upplevelser man kommer ihåg resten av livet eller med en rutinerad, oinspirerande vardag vars minnen försvinner i dimmorna. ”How you spend your days is of course, how you spend your life”

Vad vill och kommer du skriva om på Ett annat liv?
– Främst kommer jag skriva om min vardag och dess utmaningar och möjligheter. Just nu är vi nyinflyttade till Kambodja. Jag vill även dela med mig av mina tankar kring vikten av en hållbar livsstil i en hållbar värld.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Jag vill väcka nyfikenhet, lust, glädje och tro på sig själv. Jag vill inspirera och ”empower” att våga välja vad vi verkligen vill.

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du då?
– Alla kan vi leva livet vi drömmer om, men det är bara du som kan ta första steget! Våga säga NEJ när du inte vill eller håller med och JA när du menar det. Var sann mot dig själv, lär känna dig själv och forma det liv du vill leva!

SHARE