Företag jag använder när jag reser

press-logo-momondo_colourMomondo – söker av nätet för billigaste flygbiljetterna:
Jag söker alltid mina flygbiljetter här. Momondo är allt jag står för. De vill öppna världen och motverkar rasism och vill visa att världen är en plats full av kärlek, häftiga kulturer och människor. Jag stötta mer än gärna ett sådant företag. Du söker dina flygbiljetter och klickar dig sedan vidare till företagen där du bokar ditt flyg. Momondo lägger inte på någon extra avgift. Sök ditt flyg eller hotell här: www.momondo.sehttps://www.booking.com/s/6eace3a3Booking.com – Få 15 Euros tillbaka
Boka ditt boende på semestern. Registrera dig gratis som medlem och du får väldigt bra priser på Booking.com. Använder du den här länken för att boka ditt nästa boende får du 15 Euros tillbaka på ditt betalkort efter din vistelse:
https://www.booking.com/s/6eace3a3https://www.erv.se/privat/?utm_source=patrik&utm_campaign=reseforsakring-startpage&utm_medium=blogg
Europeiska ERV – Reseförsäkring med bra villkor och låga priser
Efter att ha gjort mycket research om vilken reseförsäkring som passade mig bäst kom jag fram till att Europeiska ERV har både bra priser och täcker det mesta som kan tänkas behövas. De säljer enbart reseförsäkringar vilket gör de till ett av få bolag som bara gör det. Klicka in här och läs mer om deras reseförsäkringar Europeiska ERVwww.airbnb.co.uk/c/patrike171Airbnb – 175 kronor rabatt
Boka ett boende var som helst i världen av en privatperson. Väldigt smidigt och pålitligt. Ofta hittar jag fantastiskt bra priser och du får ju också chansen att prata med någon som bor på resmålet och har stenkoll. Använder du den här länken får du 175 kronor rabatt på din första bokning:
www.airbnb.co.uk/c/patrike171