Ann-Louise ny skribent: ”Jag vill visa läsarna den vackra naturen”

1347

Ett annat liv fortsätter växa. Den senaste i raden av skribenter vi stolt presenterar heter Ann-Louise Westberg. Hon är främst inriktad på volontärarbete. Här lär du känna henne.

Ann-Louise

Ann-Louise, vem är du?
– Vid 26 års ålder trodde jag att jag skulle kunna svara på den frågan. Jag skulle säga att jag är rastlös, rätt dåligt på att bara ta det lugnt. Älskar nya och spännande projekt, jobbar på att utveckla mig själv och inspirera andra. Mår bäst när jag umgås helst med min stora familj, djur och vänner. För mig görs resor bäst under en längre tid då man inte bara solar, badar och dricker paraplydrinkar.

Varför reser du i världen?
– För att det ger mig inspiration och lugn, det stillar min hunger och gör mig glad! Jag anser att komma ifrån vardagen är det närmaste en fantasivärld man kan komma.

Vad vill och kommer du skriva om på Ett annat liv?
– Mina upplevelser under mina volontärprojekt, tankar och funderingar som uppkommer under resandets gång.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Jag hoppas att man som läsare ska inse att allt är möjligt bara man vill och är beredd att anstränga sig. Jag vill visa den vackra naturen som finns på vår planet, och försöka att lämna läsaren berörd av hur människan är på väg att förstöra den. Jag vill helt enkelt uppmuntra till att tänka lite längre och lite större än oss själva. Såklart, vill jag även locka människor till att resa till de platser som jag besöker!

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du?
– Försök att på något sätt förverkliga dina drömmar, det behöver inte vara en flygresa till en annan världsdel. Det kan vara något så litet som att gå ut och äta en god middag ibland med någon man tycker om. Att satsa på att uppleva istället för att bara konsumera sig till lycka. Ta vara på livet och lev som du vill, utan att skada andra förstås!

SHARE