Anton Nilsson ny skribent: ”Resa ger en speciell glädje”

1719

Ett annat liv växer och breddar innehållet för er läsare. Idag presenterar vi härligt nog Anton Nilsson som ny skribent. För bara några månader sedan sa han upp sig från jobbet, gjorde sig av med lägenheten och sålde prylar han inte längre kommer behöva. Han är just nu i Australien. Här lär du känna Anton lite grann.

DCIM101GOPRO

Anton, vem är du?
– Jo, här har ni en flörtig, rolig och minst sagt spontan grabbhalva.
Nyfiken på det mesta och tackar i princip aldrig nej till ett äventyr. Oplanerade äventyr är något av min grej skulle man kunna säga. Ödmjuk allt som oftast men tuff när det behövs.

Varför reser du i världen?
– Det ger mig någon speciell form av glädje som jag inte hittar någon annanstans.
Och givetvis för att träffa nya människor, ta del av andra kulturer och se nya platser.

Vad vill du skriva om på Ett annat liv?
– Jag kommer skriva om möten med människor och de platser jag kommer besöka. Om livet utanför Sverige och hur livet på resande fot kan vara.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Jag vill inte linda in allt i någon slags sagovärld utan jag vill förmedla känslan av att vara på en plats vid ett tillfälle och försöka få er att känna likadant som min text beskriver. Både genom de lätta stunderna men även de stunder då det kan vara lite svårare. Och förhoppningsvis kan jag inspirera andra genom mina texter.

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du?
– Planera inte för mycket utan försök göra något spontant då och då. Det mår man bra av.
”Ge fan i att kolla på klockan om du inte har en tid att passa”.

SHARE