Hoppa till innehåll

Är du intresserad av ett resemagasin från Ett annat liv?

Är du intresserad av att läsa ett personligt resemagasin om resande i Asien? 118 sidor med härliga reportage om personliga upplevelser, vackra bilder och fullpackat med inspiration till resor. Se mer info under bilderna. Såhär ser resemagasinet ut:

I magasinet kan du läsa om Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Magasinet är gjort av mig, Patrik, som driver Ett annat liv. Med mitt resemagasin i handen kommer du kunna krypa upp i soffan under filten och drömma dig bort när höstmörkret kryper sig på.

Om jag får tillräckligt många som är intresserade kommer man senare kunna beställa och köpa resemagasinet här på sajten.

Om du är intresserad och kan tänka dig att köpa mitt resemagasin. Låg mig veta det genom att fylla i formuläret nedan. Du binder dig absolut inte till något och jag kommer inte använda din e-post till att skicka ut massa mail. Du berättar helt enkelt bara för mig att du är intresserad.

JA, jag är intresserad av att beställa en tidning senare. (Du binder dig inte till något)

Förnamn och Efternamn

Din e-post (Obligatoriskt)