Artikelserie: Vad håller dig tillbaka från att leva livet du drömmer om?

1525

Vad håller dig tillbaka från att leva det livet du drömmer om? Det är precis vad vi ska försöka reda ut med en artikelserie som börjar i morgon den 2 januari 2020. Har du någonsin känt att du skulle vilja leva si eller så, men ju mer du funderar på det, ju fler hinder upplever du att du stöter på och till slut släpper du tanken? Din slutsats är ”detta är inte för mig”? Du känner att det inte är din lott i livet att vara den personen som går mot strömmen? Har du någonsin känt att du skulle kunna leva ditt perfekta liv bara du uppnår eller har det ena eller det andra? Men det känns så långt ifrån och bara som en vild dröm att du släpper tanken innan du ens har tagit första steget?

I ett tidigare inlägg har ni läsare delat med er av era hinder varpå jag har sammanställt ett antal frågor för att skina lite ljus på just dessa upplevda hinder. Tillsammans med hjälpen från en av er läsare och numera vän, Peter Olausson från Göteborg, presenterar vi i denna artikelserie olika spännande individer som har gått sin egna väg, som vågat följa sin hjärtesak och lever ett liv utanför 9-17 och ekorrhjulet.

Som Jerry Engström så visionärt uttrycker i podden Bortom Ekorrhjulet i avsnittet Get shit done: ”Vi kanske behöver inse att vi har olika jobb beroende på säsong så att vi kan göra plats att få jobba med våra passioner”.

Av personlig erfarenhet så är det just så jag har levt mina sista tretton år. Jobbat efter lust, säsong, intresse och väder. Kan det vara därför jag inte vet vad söndagsångest är?

Men hur gör man då? Hur har andra gjort? Hur har andra kommit över sina hinder? Vilka tankar har snurrat, vilka känslor har krupit på och vilka motstånd behövde överkommas? Var med och låt dig inspireras! I morgon släpper vi första delen i serien och sedan fortsätter det några veckor fram över.

Har ni fler frågor och funderingar? Kommentera eller maila mig på andrea@ettannatliv.se

Var med LIVE!

Lördagen den 18 januari klockan 10.00 kommer vi avrunda denna spännande artikelserie på sex delar med en livesändning på Facebook där ni kan ställa era frågor till coachen Adam och mig samt kommer vi erbjuda en av er modiga läsare att bli live-coachad i att överkomma sina hinder! Tillsammans djupdyker vi i de sista frågorna som återstår i pusslet ”Vad håller dig tillbaka från att leva det livet du drömmer om?”

Maila mig om ni vill coachas live: andrea@ettannatliv.se

Klicka här för att komma till Facebook-eventet där du kan bjuda in dina vänner – speciellt den där kompisen som alltid tjatar om att göra det ena eller andra men inte får tummen ur. Glöm inte gilla sidan Ett Annat Liv

Länkar till alla delar i artikelserien

  • Vad håller dig tillbaka från att leva livet du drömmer om?
  • DEL 1: Södertäljekillen som blev digital nomad (kommer 2 januari)
  • DEL 2: Livscoachen svarar på era frågor – första videon (kommer 3 januari)
  • DEL 3: En tjej på evighetsresa – Emma övertygar att det är möjligt (kommer 7 januari)
  • DEL 4: Ekonomen som valde att värdera hälsa mer (kommer 11 januari)
  • DEL 5: Livscoachen svarar på era frågor – andra videon (kommer 14 januari)
  • DEL 6: Tobias och Melanie valde hemförlossning på Bali (kommer 17 januari)
  • Live-sändning på Ett annat livs Facebook: Lördag den 18:e januari klockan 10.00

Kram, Andrea och min intervjuare och co-skribent Peter Olausson

Säg hej på Instagram:
andreaendres.me

SHARE