Barbro och Maria – Svenskarna som vet allt om Nya Zeeland

3477

Vårt år i Nya Zeeland planeras helt av oss själva. Vi bor i vår bil och tar dagen som den kommer även om vi har grejer som vi vet att vi vill göra.

Det passar förstås inte alla. Du kanske också drömt om att resa till Nya Zeeland? Men du kanske inte vet i vilken ända du ska börja? Du kanske har ont om tid och måste vara mer planerad?

Jag har kommit i kontakt med två inspirerade svenskar som bor här i Nya Zeeland. Maria och Barbro. De har bott, jobbat och rest runt Nya Zeeland i sammanlagt 40 år (!). Wow, imponerande minst sagt! Drömmen! Det som dem inte vet om Nya Zeeland är inte värt att veta.

Kanske kan första steget till din resa i Nya Zeeland vara att kontakta Barbro eller Maria för att få hjälp. De jobbar båda på en resebyrå i Wellington och kan hjälpa till med ditt äventyr i Nya Zeeland.

Kanske kan första steget till din resa i Nya Zeeland vara att kontakta Barbro eller Maria för att få hjälp. De jobbar båda på en resebyrå i Wellington, som Barbro äger tillsammans med sin man Chris.  De kan hjälpa till med ditt äventyr i Nya Zeeland.

Resebyrån som de jobbar på heter ”Harbour City Travel” och de har också Facebooksidan ”Resa runt Nya Zeeland”. De riktar sig till svenskar som vill uppleva Nya Zeelands vackra natur och äventyrliga aktiviteter. De kan ge tips och hjälpa dig att sätta ihop den bästa resan.

De kan hjälpa alla. Individuella resenärer, par, familjer och grupper. Det gör det givetvis lite enklare att ha någon på plats som känner till landets alla skrymslen och vrår som kan hjälpa till att planera hela eller delar av resan.

Spana in deras webbsida här eller kika in på Facebooksidan ”Resa runt Nya Zeeland”  för att få kontakt med dem.

Jag ser själv framemot att få höra om deras favoritplatser i det här vackra landet.

SHARE