Natalie: Vidare mot Chiang Mai i norra Thailand

1545

Det är så konstigt det där när man är på längre resa, hur tidsperspektiven ändras. Vi har liksom, i nästan fyra veckor nu, känt som att det är nedräkning till hemresa och det har varit ganska svårt att slappna av helt och njuta.
I måndags reste våra fina vänner från Canada vidare, efter fem veckor tillsammans. Det var sorgligt och tårfyllt men samtidigt tacksamt för att våra vägar ens korsats på denna resa. Det var som att hela detta stället ändrade karaktär efter att de åkt. Vi kände att nu var vi verkligen färdiga med Koh Phangan.

Vår plan får början var ju Chiang Mai (i norra Thailand), och det är exakt vad det får bli de sista veckorna innan vi reser hem. Vi behöver ladda energi efter lång tid på samma ställe. En ny stad, en helt ny del av landet, och det känns så kul! Alla talar så gott om norra Thailand.

Vi hade tur att få tag på direktflyg mellan Surat Thani (dit båten härifrån går) och upp till Chiang Mai, till en ganska billig peng. En timma och fyrtiofem minuters flygresa. Det känns bra.  Idag är sista dagen vid havet på denna resa, sen är det berg och dalar som gäller. Vi är supertaggade!

Missa ingenting från familjens resa i Thailand – gilla Ett annat liv på Facebook:

natalie

SHARE