Bort med skillnader och rasism – De vill ge världen till folket

1660

Innan du läser det här inlägget vill jag att du tittar på den här videon. Det tar bara fem minuter. Texten fortsätter sedan under spelaren.

Den här videon visar allt som jag själv står för. En öppen värld. Med allt vad det innebär.

Videon är en del av det senaste årets kampanj Let’s open our world från Momondo. Ni har säkert sett den förut i något sammanhang.

Jag vill till att börja med påpeka att detta inlägg INTE är sponsrat. Det är jag, Patrik, som ärligt vill tipsa er om just braiga Momondo.se

Videon visar allt som de står för. Samma saker som jag själv står för. En värld utan gränser, en värld utan linjer på en karta och istället en värld full av möjligheter. En värld full av upplevelser och nya vänner. Momondo vill ge världen till den vanliga, lilla människan. De vill göra det billigare, enklare och roligare för oss att resa. Visa att kulturer och främlingar är spännande snarare än farliga och läskiga.

För er som inte känner till Momondo så är det en sida för oss som älskar att resa. De har inspirerande texter om resmål, hotell och de tipsar om roliga händelser och event över hela världen. Du kan också söka billiga flyg över hela internet. Momondo söker igenom alla flygbiljetts-sajter och visar dem billigaste biljetterna för dig. Precis som till exempel Skyscanner är det helt gratis, Momondo lägger inte på någon extra kostnad på din biljettsökning.

Jag söker alltid mina billiga flygbiljetter på Momondo. Står du också bakom värderingarna om anti-rasism och en öppen värld tycker jag du ska göra detsamma. Momondo är en av anledningarna till att jag ofta kan flyga så billigt.

Du kan söka direkt här i min inklippta sökruta eller gå in på www.momondo.se

Läs också: Min guide till hur du hittar billiga flygbiljetter>>

SHARE