Musikfestival, poolbygge och västkusten – ett annat liv i England

1236

Små krokiga vägar med sädesfält så långt ögat kan nå, byar med gamla sneda hus med halmtak, fish and chips och härliga dialekter. Japp, vi är i England.

Efter Nepal, Rumänien och en dryg månad i Sverige med bland annat midsommar, bergsklättring, långa sommarkvällar och grillning i trädgården har vi nu slagit oss ner här på engelska landsbygden för en lite längre period. Närmare bestämt lite drygt 10 veckor.

Biljetterna härifrån bokades häromdagen. Den 26 oktober flyger vi tillbaka till Asien för att göra ytterligare en dyksäsong.

Men innan dess händer det mycket. Till helgen smackar vi till exempel in ”V Festival”. En hejdundrande stor musikfestival i dagarna tre med Jay-Z och Pink som frontartister. Det beräknas komma över 150 000 besökare. Peppigt värre!

Jag får också möjligheten att hjälpa till lite på ett poolbygge. Jag ska köra en dumper för att flytta jord under några dagar. Det är ju en av de fantastiska sakerna med att resa runt världen såhär, jag får prova på så mycket olika saker. Det här sker ju givetvis helt lagligt, som EU-medborgare har jag ju rätt att arbeta och tjäna pengar i England. Perfekt med några extraslantar på reskontot!

Så småningom blir en veckas tripp till engelska västkusten och regionen Cornwall. Ser det inte fantastiskt vackert ut? (se nedan!) Det kommer såklart bilder och text därifrån vad det lider. Missa inte! England är ett underskattat resmål.

På listan finns också Stongehenge, Nottingham och Sherwood-skogen!

cornwall-2386290_1920
Cornwall.
SHARE