Föra över pengar till eller från utlandet – här är mitt tips

8853

Det här inlägget är inte sponsrat på något vis. Det här är bara mitt ärliga tips som jag vill dela med mig av.

Alla vi som någon gång fört över pengar till bankkonton utomlands vet hur bökigt och dyrt det kan vara att föra över pengar mellan banker.

Häromdagen använde jag för första gången Transferwise. En tjänst jag hört talas om men ännu inte testat då jag inte behövt föra över några pengar. Nu har jag testat och är supernöjd.

Med Transferwise blir allt så mycket enklare. Du fyller i allt du behöver i enkla steg på Transferwise sida. Sedan kan du välja att betala pengarna som ska föras över till ett svenskt bankgiro-nummer och låta dem sköta resten. Du kan också välja att skickas vidare till din svenska internetbank och godkänna betalningen där med inlogg via Bank ID eller din bankdosa. Säkert och tryggt.

Grejen är att du betalar i svenska pengar till Transferwise utan någon speciell kurs från din banks sida. För detta blir ju en helt vanlig överföring mellan två svenska bankkonton. Sedan ordnar Transferwise den faktiska överföringen och ger dig den riktiga valutakursen. Avgiften för att föra över med Transferwise är också lägre än hos vanliga banker.

Blir man inbjuden av någon att börja använda Transferwise får man en första överföring på upp till 5 500 kronor gratis. Så härmed sprider jag något som jag tycker är bra och ni kan nu se er som inbjudna av mig: Klicka här för att komma till Transferwise och få en gratis överföring>> 

Det är alltså ingen buffel eller båg med detta. Det är mitt ärliga tips. Och Transferwise vill såklart att fler ska använda deras tjänster och har därför detta erbjudande.

transferwise

 

SHARE