Fredrik – vår nye fotobloggare: ”Tips, trix och fängslande bilder”

1229

Idag presenterar vi stolt vårt senaste nyförvärv. Fredrik Grip som är fotograf och kommer blogga om resande och fotografering. Här lär du känna honom lite mer:

Foto: Privat

Fredrik, vem är du?
– Jag är en resande professionell fotograf som ständigt söker efter nya äventyr, resmål och kulturer. Blir väldigt fort rastlös om jag stannar på samma ställe för länge.

Varför reser du i världen?
– Att resa för mig har varit för att själv kunna utvecklas. Både kreativt samt till en fin medmänniska. Det är viktigt för mig att dra mig loss från den tråkiga och robotliknande vardagen vi många lever i idag. Framförallt i Sverige. Det är viktigt att se ”the bigger picture”.

Vad kommer du göra på Ett annat liv?
– Ni läsare kommer att få följa med mig genom kameralinsen runt jordens alla hörn. Ni kommer känna glädje, inspiration och säkert även ilska. Det kommer flöda med tips och trix, inte bara inom foto utan även kunskap om länder och spännande resmål.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Jag vill förmedla kärlek till vår planet genom bilder och text. Bilder som fängslar. Planeten Jorden är vårt hem och det är mycket viktigt att vi låter den vara det.

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du?
– Alla människor har faktiskt inte möjligheten att resa långt bort under längre tider. Det har jag respekt för. Men alla, verkligen alla har möjligheten att påverka vår miljö och planet till det bättre, och genom min kameralins får alla följa med.

Här följer du Fredriks fotoblogg >>

Följ också Fredrik på hans Instagram: @fredriksupertramp

SHARE