Hoppa till innehåll

Info

Vill du stötta bloggen och Youtube-kanalen?

Om du gillar mina videos finns det flera sätt du kan stötta oss och hjälpa oss att fortsätta inspirera dig. Det kan vara genom att klicka dig vidare till boknings-sajter eller flygsökar-sajter från den här sidan.

Klicka på den här länken och sök flyg hos Momondo

Momondo är en sida där du helt gratis kan söka och hitta de billigaste flygbiljetterna. Om du använder just den här länken för att klicka dig vidare till Momondo får vi provision. Momondos slogan är ”Let’s open our world” och de är inblandade i flera kampanjer mot rasism och slår fast att vi alla är en.

Få 10 procent rabatt på hotell hos Booking

Win-win! Du får 10 procent rabatt och vi får provision. Använd den här länken för att få din rabatt >> Dela gärna länken till alla dina vänner som också vill ha 10 procent rabatt!

Få 360 kronor rabatt när du registrerar dig på AirBnb

AirBnb växer så det knakar och finns över hela världen. Hyr vanliga människors hus, stugor eller lägenheter. ”Live like a local”. Om du använder den här länken får du 360 kronor rabatt på din första bokning när du registrerar dig.

Paypal

Om du är ute efter ett snabbt sätt att säga tack för alla inspirerande texter och videos kan du betala en valfri slant via den här länken till vår PayPal-sida.

Bli prenumerant via ”Patreon”

Patreon är en sida där du kan registrera dig som prenumerant. Allt material är givetvis gratis. Men om du känner att du vill bli betalande prenumerant kan du bli det via Patreon. Den hittar du här >>