Lär känna vår nya skribent: Linda

1227

Ett annat liv växer med en hel drös nya skribenter. Den senaste i raden är Linda Wessén som om bara 29 dagar lämnar Sverige med sin pojkvän Tobias. Linda kommer skriva om njutningar och vedermödor som uppkommer när man reser som ett par.

Skärmavbild 2016-02-01 kl. 20.15.33

Linda, vem är du?
– Jag är en person ständigt sökande efter någonting större. Jag vill inte på dödsbädden ångra någonting jag inte gjorde medan jag kunde.

Varför vill du resa runt och upptäcka världen?
– För att jag vet att det finns så mycket mera än fyrkantiga och tråkiga Sverige. Sedan älskar jag att träffa nya människor, vilket nästintill är omöjligt i landet lagom.

Vad vill du skriva om på Ett annat liv?
– Jag vill skriva om hur det är att som par välja någonting annat än Svenssonlivet. Att det både kan vara positivt och negativt.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Jag vill att de ska kunna känna att allt är möjligt. Att om vi kan så kan dem. Ingen dröm är för stor eller för svår att följa. Om jag kan få en enda person att våga ta steget har jag lyckats.

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du?
– Skulle du någonsin läsa bara ett kapitel i en bok? Nej, precis. Livet är ungefär detsamma. Stanna inte på ett ställe hela livet. Bryt loss och flyg iväg, du är inget träd.

Läs Lindas första text här >>

Bild

 

SHARE