VIDEO: Livscoachen svarar på era frågor – andra videon

921

I denna artikel som är andra videon av två, kommer jag med hjälp av min partner Adam, som jobbar som OBM och coach, gå igenom era kommentarer från första inlägget i denna serien där jag frågade er ”Vad håller dig tillbaka från att leva livet du drömmer om?”

Tack för att ni läser, lyssnar och hänger med här! Känner du dig inspirerad? Taggad? Eller är det fortfarande många ”men”, ”hur” och frågetecken? Var inte blyg, kommentera gärna, maila mig på andrea@ettannatliv.se eller bli live-coachad!

Var med LIVE!

Lördagen den 18 januari klockan 10.00 kommer vi avrunda denna spännande artikelserie på sex delar med en livesändning på Facebook där ni kan ställa era frågor till coachen Adam och mig samt kommer vi erbjuda en av er modiga läsare att bli live-coachad i att överkomma sina hinder! Tillsammans djupdyker vi i de sista frågorna som återstår i pusslet ”Vad håller dig tillbaka från att leva det livet du drömmer om?”

Maila mig om ni vill coachas live: andrea@ettannatliv.se

Klicka här för att komma till Facebook-eventet där du kan bjuda in dina vänner – speciellt den där kompisen som alltid tjatar om att göra det ena eller andra men inte får tummen ur. Glöm inte gilla sidan Ett Annat Liv

Länkar till alla delar i artikelserien

Kram, Andrea & Adam

Säg hej på Instagram:
andreaendres.me

SHARE