VIDEO: Livscoachen svarar på era frågor – första videon

714

I denna artikel som är den första videon av två, kommer jag med hjälp av min partner Adam, som jobbar som OBM och coach, gå igenom era kommentarer från första inlägget i denna serien där jag frågade er ”Vad håller dig tillbaka från att leva livet du drömmer om?”

Enligt kommentarerna vi har fått in är det ekonomi, rädsla och andra människor som håller dig tillbaka från att leva livet du drömmer om. I denna och nästa video tittar Adam och jag lite närmare på dessa tre hinder.

Länk till övningen vi nämnde: Tim Ferriss – Why you should define your fears instead of your goals

”Kan man inte leva i och av skogen?” stod det i en kommentar. Det beror på hur man ser det. De här personerna har flyttat in i skogen och lämnat storstadslivet bakom sig och det verkar varit både befriande och lukrativt! Se Jerry Engström med sin friluftsbyn.se eller danska Mette och Flemming som startat stedsans.org (spännande artikel om dem här).

Här är två av mina favoriter från Ted Talks som kanske leder till den ena eller andra aha-upplevelse och definitivt skakar runt rostiga tankemönster:
Jon Jandai – Life is easy. Why do we make it so hard?
Mathias Lefebvre – What do we truly need in our lives? 

Tack för att ni läser, lyssnar och hänger med här! Och var inte blyg, kommentera gärna. Eller maila mig på andrea@ettannatliv.se

Var med LIVE!

Lördagen den 18 januari klockan 10.00 kommer vi avrunda denna spännande artikelserie på sex delar med en livesändning på Facebook där ni kan ställa era frågor till coachen Adam och mig samt kommer vi erbjuda en av er modiga läsare att bli live-coachad i att överkomma sina hinder! Tillsammans djupdyker vi i de sista frågorna som återstår i pusslet ”Vad håller dig tillbaka från att leva det livet du drömmer om?”

Maila mig om ni vill coachas live: andrea@ettannatliv.se

Klicka här för att komma till Facebook-eventet där du kan bjuda in dina vänner – speciellt den där kompisen som alltid tjatar om att göra det ena eller andra men inte får tummen ur. Glöm inte gilla sidan Ett Annat Liv

Länkar till alla delar i artikelserien

Kram, Andrea, Adam och min intervjuare och co-skribent Peter Olausson

Säg hej på Instagram:
andreaendres.me

SHARE