Möt vår nya skribent: Elsa Svorse

1811

Ett annat liv växer med en hel drös nya skribenter. Här den senaste i raden. Elsa Svorse är rebellen och dagdrömmaren som inte ser Sverige som hemma. Världen ligger framför henne och hon ska utforska den och dela med sig till er, våra följare. Här får du lära känna Elsa:

Elsa, vem är du?
– Jag skulle nog beskriva mig som lite av en rebell. Jag har aldrig varit särskilt intresserad av att följa normer och leva det livet andra verkar tycka att man ska leva. Jag har även länge blivit kallad en dagdrömmare, men när man väl lever livet man så länge fantiserat om finns det inte så mycket att drömma sig bort till längre.

Varför vill du resa runt och upptäcka världen?
– Det handlar mest om den ständiga vissheten om att det finns så mycket mer än den förutbestämda framtiden med studier och jobb. Det finns så många platser jag ännu inte sett och så många människor jag ännu inte träffat, och allt finns där ute redo att upptäckas och upplevas.

Vad vill du skriva om på Ett annat liv?
– Jag skriva om hur man gör resandet till en livsstil. Resandet behöver inte vara ett sabbatsår man kan drömma sig tillbaka till när man slutligen kommit tillbaka till Sverige igen. Det kan vara ditt liv.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?

– Jag vill ruska om människor som tror att det inte är möjligt att ge sig ut i världen. Jag vill visa att det går om man bestämmer sig och att det faktiskt inte är så svårt som många verkar tro. Jag vill att läsarna ska känna sig inspirerade att följa sina egna drömmar och kasta sig ut mot en kanske mer oviss men extremt mycket mer spännande framtid.

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du?

– Lev inte ett liv utifrån vad andra förväntar sig av dig. Du har bara din begränsade tid i världen, så gör det mesta du kan av den, och framför allt­ våga ta det första steget. Allt annat kommer att falla på plats med tiden.

Läs Elsas första text här: ”Mamma jag kommer inte hem” >>

SHARE