Nora blir ny skribent: ”Att resa ger mig styrka”

2436

Ett annat liv växer och breddar innehållet för er läsare. Idag presenterar vi stolt Nora Hattar som ny skribent. Hon har rest i Europa, Centralamerika, Karibien, Sydamerika, Asien och bott två år i Australien. Hon har varit 44 länder  och har som mål att ha besökt 45 innan hon fyller 25. Här lär du känna Nora lite grann.

nora

Nora, vem är du?
– Vem är jag? Den frågan har jag grubblat på länge men jag har fortfarande inte riktigt hittat svaret. Den som vet får gärna hojta! Men vad jag vet är att jag är en tjej med ett stort hjärta som älskar att få göra andra människor glada, att få resa (såklart!) och om jag kan, inspirera andra till att våga.

Varför reser du i världen?
– Jag reser i världen för att det ger mig inspiration, styrka, lärdomar och framförallt glädje.

Vad vill och kommer du skriva om på Ett annat liv?
– Jag kommer att skriva om livet, precis som det är där och då. Inte vadderat i sockervadd och bomull, utan helt enkelt ärligt.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?

– Jag tror att många kan känna igen sig i mina texter. Kanske inte i allt jag skriver om, men vissa delar. Kanske vill jag förmedla känslan om att dom inte är ensamma med vad som känner, som jag vissa gånger har gjort. Att vi flesta faktiskt har varit där.

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du då?

– Våga! Som det gamla ostiga citatet lyder ”Quit your job, buy a ticket, fall in love, never return”. Gör det! Jag gjorde det och det var inte alls ostigt, töntigt eller tråkigt. Tvärtom; det är det bästa jag gjort i mitt liv.

SHARE