Ny krönikör på Ett annat liv – Emelie

1501

Ett annat liv växer med en hel drös nya skribenter. Näst på tur att presenteras är Emelie Enlund som just nu befinner sig i Nya Zeeland. Emelie kommer skriva underfundiga och roliga krönikor på svenska. Hon lyckas alltid hamna i de mest humoristiska situationer och händelser. Lär känna Emelie här:

12088549_10153249513273366_4062070354795705221_n

Emelie, vem är du?
– Jag är en äventyrslysten backpacker som älskar att träffa nya människor. Jag skrattar åt det mesta. Både åt dåliga skämt och när allt går fel. Och jag är alltid för en kopp kaffe.

Varför gillar du att resa?
– Jag blir rastlöst om jag stannar på samma ställe. Jag måste se nya saker och träffa nya människor.

Vad vill du skriva om?
– Jag vill skriva om roliga upplevelser jag är med om. Ni skulle bara veta allt konstigt och galet jag har upplevt.

Vad vill du att dina läsare ska känna när de läser dina texter?
– Jag vill att de ska känna igen sig i de situationer som uppstår när man reser. Jag vill att de ska skratta och få inspiration till att resa.

Om du kan säga vad du vill till våra läsare, vad säger du då?
– Världen är för stor för att stanna på ett ställe. Du kommer aldrig bli redo för att kasta dig ut i världen. Gör det bara. Alla borde ställa sig frågan: När gjorde jag senast något för första gången.

Läs Emelies första krönika här >>

SHARE