Ny skribent – Natalie: ”Jag vill ärligt förmedla hur det är att resa med små barn”

1493

Ett annat liv växer och nu breddar vi sajten ännu mer. Idag presenterar vi Natalie som kommer att skriva om att resa med barn. Här lär ni känna henne lite bättre.

FullSizeRender

Natalie, vem är du (och din familj?)
– Jag heter Natalie Pettersson, är 27 år och bor i Alingsås med min sambo Rasmus och våra två barn, Valdemar 3,5 år och Maja 8 månader. Jag arbetar som butikssäljare och min sambo som målare.

Varför reser ni?
– Det är ett perfekt sätt för oss som familj att få tid tillsammans, att se våra barn utvecklas och växa. Att komma bort från stress, kyla och få uppleva äventyr i en annan del av världen.


Vad vill och kommer du skriva om på Ett annat liv?
– Min tanke är att på ett ärligt sätt förmedla exakt hur det är att resa med små barn. Jag kommer dela med mig av hur vi tar oss till olika platser, hur vi gör för att hitta boende utan att boka i förväg, hur mycket pengar som behövs för att leva på resande fot som småbarnsfamilj. Även bilder och beskrivningar av underbar natur, god mat och roliga situationer.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Äventyrslust! Det finns så mycket att uppleva där ute, bortanför alla stora hotellkedjor.

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du?
– Lyssna inte för mycket på de som säger att det inte går att resa för att ni har barn. Det går alldeles utmärkt. Det är otroligt nyttigt att upptäcka att det finns tusen olika sätt att göra saker på, och att hur vi gör i Sverige inte alltid är det bästa. Det är nog faktiskt det viktigaste jag har att säga!

natalie

SHARE