Nytt tv-program söker familjer som är på långresa

3042

Har eller ska du och din familj flytta utomlands? Eller ska ni ut på en långresa eller redan befinner sig på en? Vill ni inspirera tusentals att tänka annorlunda och ifrågasätta vardagen?

Jag blev häromveckan kontaktad av Therese Lundberg som jobbar som utvecklare på ett TV-produktionsbolag. Hon är just nu på jakt efter fyra familjer till en eventuell ny tv-serie. Det är samma produktionsbolag som ligger bakom ”Familjer på äventyr” som nu satsar mot en ny serie för en annan tv-kanal.

Therese skrev till mig och frågade om jag visste någon eller några familjer som kan tänkas passa. Det gör jag ju tyvärr inte. Men just din familj kanske ser den här texten och är sugna på att söka. Eller du som läser kanske känner någon som känner någon.

Känner du att just in familj passar in på beskrivningen? Då ska ni skicka ett mail till Therese på therese.lundberg@art89.se – Skicka en kort beskrivning om familjen och ert liv och era planer och gärna några bilder.

Upplägget kommer vara snarlikt ”Familjer på äventyr”. ”Vi behöver 4 familjer att följa och gärna med starka äventyr som fokus. Vi hoppas på att nu hitta spännande familjer att följa” skriver Therese.

SHARE