Patrik: ”Det blir åka av på Buller River – Vi ska forspaddla”

768

Den legendariska ”Buller Gorge” ringlar sig genom nordvästra delen av sydön mellan Nelson och Westport. När vi kör längs den slingrande State Highway 6 som följer den vilda floden tappar vi nästan andan av hur vackert det är.

Vi är glada och peppade då vi redan bokat ett spännande äventyr i denna vilda del av Nya Zeeland. På måndag hoppar vi i gummibåtarna med guider från Wild Rivers Rafting för en actionfylld forspaddling på drygt två timmar längs denna otroligt vackra och häftiga canyon.

Foto: Wild Rivers Rafting

Buller Gorge är något som du verkligen inte vill missa i Nya Zeeland. Med detta äventyr bokat kommer vi verkligen uppleva floden från dess bästa sida.

Foto: Wild Rivers Rafting
Foto: Wild Rivers Rafting
Foto: Wild Rivers Rafting

Vår forspaddling på Buller River är ett samarbete med Wild Rivers Rafting. Allt som jag kommer skriva om vår forspaddling är mina egna åsikter och jag skulle aldrig skriva något som jag inte står för. Alla inlägg om detta framöver är skrivna av mig och är skrivna utifrån hur jag personligen upplever det hela.

SHARE