Patrik: ”Jag erbjuder mig att prata om havet hos förskolor”

1440

Jag som är dykare och jobbar i havet har under våren haft äran att berätta om havet för förskolebarnen på förskolan Korvetten i Nyköping. Jag har varit med på Skype och visat bilder och videor. Barnen har fått ställa frågor och funderingar.

Förskolan har under detta läsår haft havet som tema. De har lärt sig om hajar, marulkar och andra djur i havet samt vikten av att inte skräpa ner i naturen och ta hand om planeten.

Nu i maj träffade jag barnen på riktigt då jag blev inbjuden att besöka förskolan. Läs mer om det här >>

Är du förskollärare och vill lära barnen på din förskola om havet? Vill du att jag som jobbar som dykare och dyker med hajar och rockor varje dag berättar och visar bilder via Skype? Kanske är du en förälder som vill tipsa ditt barns förskola? Kanske har du en kompis som jobbar inom förskolan? Det finns inga hinder.

Ni behöver en dator och möjlighet att använda Skype. Detta är något som jag givetvis gör helt gratis! Hör av er!

Skicka ett mail till mig: patrik@ettannatliv.se

patrikenlund

SHARE