Patrik: ”Jag ska simma, hoppa och krypa i Waitomos grottor”

377

På söndag har jag bokat in mig för ett riktigt grottäventyr i Waitomo. Jag har bokat det som på Nya Zeeländsk mark blivit en klassiker: ”Black Abyss”. Denna heldagsaktivitet arrangeras av The Legendary Blackwater Rafting Co. Leanne som inte är lika galen som jag väljer att avstå.

Foto: www.waitomo.com
Foto: www.waitomo.com

Tillsammans med en guide och andra i gruppen kommer jag fira mig ner för ett 35 meter långt rep rakt ner i underjorden. Vi kommer glida genom mörkret på traktorslangar, hoppa ner i becksvart vatten, titta på lysmaskar, klättra i vattenfall och åka zipline.

Låter det galet? Det är det säkerligen. Och jag älskar det! Den här roadtrippen blir bara bättre och bättre!

Grottäventyret i Waitomo är ett samarbete med The Legendary Blackwater Rafting Co. Allt som jag kommer skriva om min dag är mina egna åsikter och jag skulle aldrig skriva något som jag inte står för. Alla inlägg om detta framöver är skrivna av mig och är skrivna utifrån hur jag personligen upplever det hela.

SHARE