Patrik: Vad skulle du göra om du fick mer tid?

964

Jag vill till att börja med säga att detta inlägg inte är sponsrat på något vis.

Härom dagen ploppade en video upp i mitt Facebook-flöde. En sådan där video som är sponsrad från en sida man vanligtvis inte följer. I videon får några helt vanliga svenskar frågan: ”Vad skulle du göra om du fick mer tid?” Jag har klistrat in videon i inlägget, så du kan se den själv längre ner.

Svaren som följer är olika men ändå inte. Det de alla har gemensamt är att alla vill göra det där de drömt om. Påta mer i trädgården, träffa mormor mer, skriva en bok de alltid tänkt, umgås mer med personer de tycker om.

Vad betyder då detta? Ja, rent krasst betyder detta att de alltså inte lever livet de egentligen skulle vilja leva. De använder inte sin tid till att göra det som de egentligen vill. Det här är alltså världen vi skapat. En värld där vi spenderar majoriteten av vår vakna tid på jobbet – när vi egentligen skulle vilja göra något annat.

LÄS OCKSÅ – Patrik: ”Jag jobbar inte – jag simmar med fiskar hela vintern” >>

Om vi bara hade mer tid…

Du bestämmer över din tid. Det är du som bestämmer vad du vill göra med den. Jag har tagit kontroll över min tid. Jag gör det jag vill göra. Om jag fick frågan: ”Vad skulle du göra om du fick mer tid?” skulle jag inte ha något bra svar på den. Jag känner att jag har den tid jag vill. Jag gör redan det jag vill göra.

Det är alltför många som inte känner så. De känner att tiden inte räcker till. Det gör den. Det är bara du själv som prioriterar den fel.

LÄS OCKSÅ: Sagan om Ett annat liv – dagen då jag fick ett uppvaknande >>

LÄS OCKSÅ: Bara 833 kronor mer i pension om du jobbat hela livet >>

Se videon här:

Drömmen om mer tid

Vad skulle du göra om du fick mer tid? ❤️

Publicerat av Svenska Spel Tur Onsdag 3 juli 2019

SHARE