Hoppa till innehåll

Patrik: WOW! Jag ska flyga ett flygplan

Nej men va?! Är det sant?! Ska jag flyga ett flygplan? Ska jag styra?

Ja, det är lite svårt att ta in – men ja, det är sant. Jag ska flyga ett flygplan mellan bergen här i Wanaka. Jag är peppad, men också lite rädd ska erkännas. Samtidigt är jag ju tungt beroende av adrenalinkickar. Jag har bokat 20 minuters flygning med företaget U-fly.

Jag tar med mig både Leanne och min GoPro upp för färden. Film och bildbevis kommer givetvis här på Ett annat liv.

Fy tusan alltså, nu blir jag lite knäsvag.

Flygningen i Wanaka är ett samarbete med U-fly. Allt som jag kommer skriva om vår dag är mina egna åsikter och jag skulle aldrig skriva något som jag inte står för. Alla inlägg om detta framöver är skrivna av mig och är skrivna utifrån hur jag personligen upplevt det hela.