Johanna Skogman: Utlandspraktik i Tanzania coming up!

1201

Jag kan väl börja med att säga att jag tycker det är precis lika tråkigt som ni att läsa inlägg utan bilder men eftersom det här ligger i framtiden är det lite svårt att gå händelserna i förväg.

Just nu håller jag på att förbereda lite inför min nästa utlandsresa. Jag och några andra i klassen har nämligen fått chansen att lägga vår praktik i Arusha i Tanzania. Vi ska vara på ett par barnhem och på ett sjukhus. Jag vet inte riktigt vad jag ska tillägga eftersom jag inte riktigt vet vad som väntar oss där nere, vad vi kommer få se eller exakt vad vi kommer pyssla med men jag är jätteexalterad och det börjar kännas verkligt även om det inte är förrän senare i vår.

tanzania

Jag har aldrig varit i Tanzania eller ens i Afrika (i alla fall inte efter att jag blev en riktig, erkänd, existerande person – mamma och pappa var i Gambia en sväng när jag låg i magen men det räknar jag inte riktigt).

Så jag tar tacksamt emot alla tips jag kan få. Om någon har egna erfarenheter och historier hade det också varit jätteroligt.

Det är allt för tillfället, jag ska försöka hitta på något mer konstruktivt att dela med mig av inom kort.

Klart slut från Sunne.

johannaskogman

SHARE