Hoppa till innehåll

Vår nya skribent: Linn Södervall – Vem är hon?

Det var länge sen sist, men nu presenterar vi äntligen en ny skribent för Ett annat liv. Den här gången är det Linn Södervall. I december åkte hon till sin pojkvän i Tasmanien med målet att resa runt Australien i en campervan. Sen slog Coronaviruset till. Framöver kommer ni få följa Linns liv och hennes tankar om livet ”down under”. Men vi börjar med 5 frågor så du har chansen att lära känna Linn i korhet.
Linn, vem är du?
– Jag är en glad och äventyrslysten person som älskar yoga, meditation och vara ute i naturen. Efter 1,5 års studier på universitet och insåg jag att det inte är ett sånt liv jag sökte och bestämde mig för att packa väskan. =)
Varför reser du i världen?
– Ett vanligt liv har nog aldrig lockat mig särskilt mycket. Jag har alltid älskat att resa och har alltid viljat att det ska vara en del av min vardag. Jag tror också det är ett bra sätt att utvecklas som person och träffa nya människor.
 
Vad vill och kommer du skriva om på Ett annat liv?
– Jag och min pojkvän kommer resa Australien i vår van det kommande året, så jag kommer skriva mycket om hur det är att leva på resande fot. Jag kommer även dela med mig av mina tankar och skriva om livet i allmänhet.
 
Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Jag hoppas kunna inspirera andra till att våga göra det som de brinner.
Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du då?
– Våga lev medan du har chansen, omge dig med positiva människor och var hjälpsam och generös mot dina medmänniskor. 🙂