Natalie kom till Huahin: ”Ledsen och orolig”

946

Okej, vår resa började inte som vi tänkt. Efter en lång flygresa och lång väntetid på Bangkoks flygplats så kom vi fram till Hua Hin igår eftermiddag. Trötta, slitna och ville mest sova. 

Vid midnatt vaknar barnen av jetlag och jag läser då om ett par bomber som smällt i centrum. Vi bor nära stranden så vi har inte hört något. 

Jag blir ledsen och orolig och vi försöker få reda på vad som hänt. Ingen vet något och vi somnar om efter ett par timmar och sover till lunch idag (nu är klockan 17.30 lokal tid, fredag). Läser om flera bomber som detonerat på turistorter och jag börjar bli lite skraj. Nu när jag läser så har ännu mer hänt och vi vet inte mer än ni där hemma. Jag vet inte vart vi ska eller hur vi ska resa vidare för det känns oroligt på de flesta ställen och tågstationen här känns inte aktuell att befinna sig på.

Jag känner med alla som drabbats och hoppas vi kan åka vidare till ett lugnare ställe snart. Just nu är giftiga ormar vårt minsta problem.

Inte en så värst rolig första uppdatering av vår resa, men folk därhemma undrar hur vi har det.

Natalie Pettersson

SHARE