Vi ska på off road-äventyr i Wanakas vackra berg

711

Imorgon parkerar vi vår tvåhjulsdrivna campervan här i Wanaka och lämnar vägen. Vi ska ut på äventyr off road. Vi har bokat en halvdag med Ridgeline Adventures. Vi ska ut på vad de kallar ett ”Wild Hills 4WD Scenic Farm Safari”.

Vi kommer åka i en fyrhjulsdriven bil upp i Wanakas branta berg, förutom fantastisk utsikt över bergen och sjöarna tas vi med bakom kulisserna till en typisk Nya Zeeländsk farm där vi får möta får, kor, hjort och alpacka.

Det blir en dag full av framförallt otroliga vyer men också djur och historia.

Vårt äventyr i Wanaka är ett samarbete med Ridgeline Adventures. Allt som jag skrivit om vår dag är mina egna åsikter och jag skulle aldrig skriva något som jag inte står för. Alla inlägg om detta är skrivna av mig och är skrivna utifrån hur jag personligen upplevt det hela.

SHARE