Den som säger att det här inte går: Släng dig i väggen.

1184

Framtidstron är större än någonsin. Mängder med folk har hört av sig till mig. Det är egentligen helt galet.

Det finns så många där ute som satt sig upp mot samhället och motbevisat ekorrhjulet. Motbevisat normerna. Vi finns. Vi finns på riktigt.

Några har ni redan läst om. De andra ska ni få läsa om här på sajten. Ha bara tålamod gott folk.

Sitter du hemma på kammaren och tror att du är den enda som tänker såhär. Tänk om. Vi finns här ute. Och vi är många.

Den som säger att det här inte går. Att det inte går att leva ett annat liv. Släng dig i väggen.

”Men om jag inte hade barn hade jag uppfyllt mina drömmar”.

Försök lura någon annan. Titta på det här: http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/familjen-som-rest-genom-37-l%C3%A4nder-med-fyra-barn-3047480

SHARE

2 COMMENTS

  1. Jag tycker att du gör helt rätt! Alla som blir provocerade är antagligen bittra för att de själva inte törs, och går troligtvis på sitt eget arbete och gnäller tills det är fredag och fredagsmys. Sen blev det visst söndag med söndagsångest och så en bitter måndag på det. Så rullar det på 😉 Heja dig!

  2. Inspirerad av alla äventyrare/bacpackers m fl, så har jag skruvat upp tempot på återbet skulder och sparandet – för jag vill ut och se världen -innan jag blir för gammal (54). Har precis genomgått strålbehandling…fick en hint om att det börjar bli bråttom att komma iväg nu. Så fortsätt inspirera med berättelser så jag inte tappar orken

Comments are closed.