Filippinerna, 7000 öar och mycket mer

1444

ÄNTLIGEN!

Nu har vi bokat flygbiljetter till Filippinerna, och visst är det något alldeles speciellt när man har de där biljetterna bokade och klara? Det blir mer verkligt och man börjar förstå att resan till andra sidan världen närmar sig.

Redan om tre veckor lyfter första flyget, till London. Vi börjar med två veckor där för att hälsa på min pojkväns familj. Vi ska även försöka turista lite när vi ändå är där, min pojkvän kan staden utan och innan så varför inte ta chansen och se Londons egna små smultronställen.

14101661_10154014097028843_612141089_n

Efter London lyfter flyget mot vår nästa destination, Filippinerna. Jag är så nyfiken och exalterad på att se ett helt nytt ställe här i världen. Ingen utav oss har varit där tidigare vilket gör det hela mer spännande.

Nu försöker vi ta reda på så mycket vi bara kan om landet och vilka ställen vi absolut inte får missa, så har ni några tips om vad vi borde göra, något vi inte får missa eller några andra tips om just Filippinerna – Dela med er i kommentarerna nedan!

Filippinerna består av över 7 000 öar så jag tror vi kommer hitta en hel del paradisstränder under resans gång, och jag är så redo för att upptäcka. Tur vi har all tid i världen att utforska alla öar. Dykningen ser helt fantastiskt ut och jag kan knappt vänta tills att få vara under vattnet igen. Det var alldeles för länge sedan nu.

14012257_10153998235018843_1514710588_n

Men innan vi åker ska vi förbereda all packning, jag är lite av en expert på att packa med mig för mycket och den här gången när vi ska resa runt känns inte det som ett bra alternativ. Bära runt på en för tung ryggsäck är ingen succé. Tur vi ska till värmen och att man kan leva i flip-flops och bikini.

Vi ska även hinna med alla dessa hejdå-middagar med släkt och vänner, vilket ger mig så mycket blandade känslor. Jag älskar verkligen att träffa hela min släkt men nu när jag vet att vi ses för att vi ska säga hejdå, då ger det mig en olustig känsla. Det blir inte lika roligt längre, om ni förstår hur jag menar. Att säga till sina småsyskon och kusiner att jag inte vet när jag kommer hem igen, det gör lite ont. Det känns i hjärtat att dem blir ledsen. Men jag lovar er – vi ses snart igen.

14138296_10154014097513843_565745463_n

Andra sidan världen är väldigt långt borta, och att resa på obestämd tid kan vara så extremt länge, och att inte veta när man får se sin familj igen, det är något du önskade du inte behövde känna.

MEN, jag är verkligen glad. Resa är min passion och nu ska vi, om bara tre veckor, ge oss ut i världen och resa dit äventyren tar oss. Värme, stränder, havet, dykning, solnedgångar och palmträd.

Snart nog ska ni få följa med på vårt livs äventyr, vi ska filma och ta er med på vartenda äventyr, hoppas ni längtar lika mycket som vi gör!

Missa ingenting från Jennie – följ Ett annat liv på Facebook:

jennie eriksson

SHARE

3 COMMENTS

  1. El nido i palawan är väldigt fint. Det finns fyra olika turer man kan åka på. Vi gjorde tur A och C. Båda var väldigt bra. På tur A upplevde vi några otroligt fantastiska vackra platser. Troligtvis topp 3 på listan. Ha en fantastisk resa!

  2. Hej 🙂 Tack för tipset. Jag har hört om dessa olika turer, jag måste läsa på mer och helt klart skriva upp det som ett av våra alla ställen att besöka.
    Ser helt fantastiskt ut när jag googlar så det får vi absolut inte missa 🙂

Comments are closed.