Hjälp mig samla in pengar till skadade hundar och katter

438

När jag jobbade som dykguide på Koh Lanta i Thailand bodde vi i en lägenhet bara ett stenkast från djur-räddnings-centret ”Lanta Animal Welfare”. Det är ett helt ideellt räddnings-center för hundar och katter. Det drivs av volontärer och pengar till mat, mediciner och veterinär kommer helt och hållet från besökande turister som skänker.

Läs HÄR vad jag skrev om Lanta Animal Welfare för ett år sen >>

De har inte haft öppet sen mars 2020 och det innebär att de får in väldigt lite pengar eftersom de inte har några besökare.

Här nedan ser ni den lilla söta katten Ka-fair som blev påkörd av en bil. Hon har en lång tid framför sig med behandling och återhämtning på Lanta Animal Welfare. Något som kostar pengar.

Deras webbsida hittar du här: https://lantaanimalwelfare.com

Följ Lanta Animal Welfare på Facebook för massa bilder och uppdateringar och små historier om djuren: https://www.facebook.com/lantaanimalwelfare

Foto: Lanta Animal Welfare

Ovan här ser ni hunden ”Beer”. Han blev räddad i början av 2021. Här kan ni se en liten film som Lanta Animal Welfare gjort om honom >>

Som besökare på Lanta Animal Welfare kan man träffa katterna eller ta en av hundarna på deras dagliga promenad nere på stranden, det gjorde vi flera gånger. Jag har genom åren skänkt både pengar men också kläder och tyg som de kan riva sönder och använda som filtar eller trasor.

Förra året samlade jag in pengar här via bloggen. Det blev över 5 000 kronor som jag förde över till Lanta Animal Welfare. Nu tänkte jag göra det igen. Jag samlar in via Swish och kommer redovisa vartenda öre här på bloggen. Kan du bara skänka 10 kronor? Gör det! Vill du skänka 15 eller 25 eller 30 går det också bra. Eller 100 eller 500. Du väljer. 1 krona går också. Allt räknas! Swisha till 073 – 570 94 36 (Patrik Enlund). Skriv ”Hundar” i meddelande.

Lanta Animal Welfare har lagt upp en lista med hur väldigt lite pengar kan göra stor skillnad.

500 kronor = Räcker till livräddande vård för ett sjukt eller skadad djur.

250 kronor = Ger en liten hundvalp eller kattunge bästa möjliga starten i iivet.

150 kronor = Täcker kostnaden för sterilisering av en hund eller katt.

Så istället för att köpa den där snygga tröjan du tittat på, eller köpa en trisslott eller en caffe latte. Skänk pengarna!

SHARE