Jag är stolt partner med försäkringsbolaget Europeiska ERV

410

Nu har jag levt ett annat liv i lite över fem år. Jag tittar tillbaka på fem år som varit helt fantastiska. Helt otroliga om jag ska vara ärlig. Har jag gjort allt det här? tänker jag ofta. Knatat runt på en glaciär, flugit ett flygplan själv, utbildat mig till och jobbat som dyk-guide på Stora barriärrevet och i Thailand, krupit i grottor, vandrat till Everest Base Camp, hoppat bungyjump, hoppat fallskärm, spanat på pingviner och delfiner och mycket, mycket mer.

Under fyra av dessa år har jag haft försäkringsbolaget Europeiska ERV vid min sida. Jag är stolt över att vara deras samarbetspartner. Under tidigare resor och under det första året provade jag andra försäkringsbolag. Jag hamnade lite i trubbel, kontaktade försäkringsbolaget och möttes av oförståelse, dålig service och allmänt dålig medkänsla. Sen bytte jag till ERV och det var en fröjd. Inte långt senare blev vi samarbetspartners. De tyckte mitt liv lät spännande. Jag är försäkrad av dem med försäkringen ”Reseförsäkring Ung” och delar i deras kanaler dela med mig av mina äventyr.

Foto: Black Abyss / The Legendary Blackwater Rafting Co.

Jag är i gott sällskap. Just nu samarbetar de också med äventyraren och fotografen Fredrik Schenholm. Tidigare har de också haft äventyraren Annelie Pompe under sina vingar, hon som blev den tredje svenska kvinnan på toppen av Mount Everest. Det känns lite coolt att vara en del av ERV:s ”gäng” så att säga.

Jag har fått så mycket frågor och funderingar om just reseförsäkringar att jag bestämde mig för att hjälpa er läsare att navigera i denna ganska snåriga djungel. En djungel som du oftast inte vill hålla på att böka med när allt du drömmer om är din härliga resa.

Det har blivit en hel del intervjuer, tips och en guide. Du kan hitta allt jag skrivit om försäkringar genom åren på denna samlingssida >>

Europeiska ERV är ett av få försäkringsbolag som ENBART sysslar med reseförsäkringar. Ingenting annat. De har lokala kontor på flera håll i världen, med personer som pratar minst något av de skandinaviska språken, vilket underlättar för oss resenärer något enormt både språkmässigt och med tanke på tidszoner.

Lyckligtvis har jag bara behövt kontakta försäkringsbolaget några få gånger. Men deras bemötande är härligt. De går emot den vanliga bilden av försäkringsbolag som krångliga. Deras medarbetare vet hur det kan vara att sitta fast ute i bushen i Australien med dåligt internet, de vet att saker inte alltid är så svart eller vitt som ett försäkringsbrev. Att i ute världen händer – ja kort sagt LIVET. Det är skönt att inte mötas av en monoton röst som upprepar byråkratiska paragrafer. Givetvis måste dessa följas på grund av lagar och regler, men det går att göra på olika sätt. Och där får ERV högsta betyg.

Nu står det klart att vi tillsammans satsar mot ytterligare ett år. Vad det närmaste året kommer innehålla kommer snart att presenteras här på bloggen.

Och kom ihåg: Tänk ALDRIG ”Det händer inte mig” >>

SHARE