Hoppa till innehåll

Jag har fått jobb som dykinstruktör i Maldiverna

I dykbranschen kan det ibland gå väldigt fort i svängarna. I november gick jag kurs för att bli dykinstruktör. Sen fick jag kort därefter ett jobb på Grenada. Efter två månader på denna karibiska ö damp ett erbjudande ner mitt framför mig: Ett jobb som dykinstruktör i Maldiverna – och jag måste börja snarast. Det var ingen tvekan, jag tackade ja direkt.

I slutet av den här veckan landar jag på den femstjärnig lyxresorten ”Como Maalifushi” i Maldiverna. Jag sprängs av längtan. Maldiverna har varit en sådan där drömplats på jorden jag vill åka till – och då pratar jag om dykningen. Vita sandstränder, palmer och bungalows över vattnet skiter jag fullständigt i. För mig är det vad som finns under ytan.

Mantor, hajar och fantastiska korallrev.

Här är resorten jag ska jobba på.

 

Häng med här på bloggen och på instagram: @_adifferentlife för de senaste uppdateringarna både ovan och under ytan.