Ny skribent – Jennie: ”Världen är som en bra film som aldrig tar slut”

1751

Ett annat liv växer återigen. Nu kan vi presentera vår nya skribent Jennie Eriksson som tillsammans med sin pojkvän ska resa runt i världen på obestämd tid. Här på Ett annat liv kommer du följa deras resa i text, bild och video. Här lär du känna Jennie lite mer:

jennie eriksson

Jennie, Vem är du?
– Jag är en rastlös och äventyrlig tjej, vilket ofta slutar i att jag ständigt är ute efter nya utmaningar. Jag älskar havet. Dykning är det bästa som finns, en helt egen värld. Jag drömmer om att alltid befinna mig någonstans där jag känner mig nöjd och än så länge, har jag lyckats väldigt bra.

Varför reser du i världen?
– Det finns inget bättre, världen är som en bra film som aldrig tar slut. Det finns nya ställen, nya platser, nya människor och nya äventyr bakom hörnet hela tiden. Och det är det som får mig att göra denna dröm till min livsstil, och jag ska dela med mig av allt jag gör med er.

Vad vill och kommer du att skriva om?
– Världen. Det finns så mycket att berätta och skriva om. Så många äventyr. Ni ska få se. Jag vill inspirera alla människor där ute att uppfylla era drömmar.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Hur det känns att äntligen ta steget och göra det du alltid drömt om, hur det känns att upptäcka eller göra något du aldrig trodde du skulle utsätta dig för, hur det också känns att känna sig 110% genuint lycklig. Det är fantastiskt.

Nu har du chansen att säga vad du vill till ett annat livs läsare, vad säger du?
– Gör mer av vad som får dig att bli lycklig. Oavsett vad det kan vara, tveka inte, tänk inte för mycket på om det är rätt eller fel. Det är enkelt- Gör det dig glad, då är det rätt.

Gilla ”Ett annat liv” på Facebook för att inte missa texter från Jennie:

SHARE

1 COMMENT

Comments are closed.