Patrik behöver DIN hjälp till Frankfurt

1845

Nu tänkte jag göra ett experiment och se vad sociala mediers kraft och människors godhet kan göra. DU som läser kanske känner någon som känner någon. Uppdraget: Hjälp Patrik till Frankfurt. Läs mer under kart-bilden.

karta

Måndagen den 19 september börjar det nya äventyret. Start i Nyköping. Mål i Singapore dit jag flyger från Frankfurt i Tyskland.

Jag älskar att träffa nya människor på oväntade sätt. Höra deras historia och få en snabb inblick i någon annans spännande liv.

Nu ska jag alltså ta mig till Frankfurt. Och vill träffa så många människor jag kan på vägen. Höra så många historier jag bara kan.

Flyget lyfter från Frankfurt den 28 september. Jag är öppen för det mesta – men tänker att jag vill åka via Göteborg, Malmö och Prag.

Vet du någon som ska bila neråt och kan plocka upp en liftare? Kanske är det du själv? Har någon en soffa att erbjuda över natten längs sträckan? Vet du någon annan som har en soffa? Har du kanske bara en cool historia att bjuda på och vill höra några av mina. Hojta så tar vi en fika!

I utbyte bjuder jag på fantastiska reseberättelser, enorm glädje och inspiration och om du vill kanske en liten intervju med just dig här på Ett annat liv.

Jag tittar också på alternativet att köra tillbaka hyrbilar som flera företag erbjuder gratis. En riktigt smart grej som växer.

Kommentera i kommentarsfältet, maila på patrik@ettannatliv.se, använd tankeläsning, ring på burk-telefonen, skicka bud med duva  – gör vad du vill bara du hör av dig!

Patrik

SHARE

4 COMMENTS

  1. Hej Patrik, du får gärna sova hos mig i Helsingborg. Jag har säkert vänner runt om i Skåne som ställer upp när du har lite mer koll på vilka dagar du är här. Lycka till på färden! / Caroline

    • Låter perfekt. Verkar som jag kommer ta färjan från Helsingborg in i Danmark och försöka få lift med någon lastbil där. Jag mailar dig!

Comments are closed.