Stort intresse för Ett annat liv: 31 000 unika läsare i juli

1190

Ett annat liv växer rekordartat. Över 31 000 unika besökare har läst Ett annat liv i juli. Patrik Enlund, redaktör, varför tror du att så många vill läsa om resor och alternativt liv?
– Jag tror det finns ett sug och drömmar bland vanliga människor att göra något nytt i sina liv. Vi är inne i en sådan fas i samhället nu. Det är nog en trend. Och Ett annat liv handlar ju om just det.

patrik

Klassisk sportfråga, hur känns det?
– Wohoo! Det är såklart jättekul. Om jag kan dela med mig av min glädje och nyfikenhet jag känner över att resa runt och vara fri kan jag leva länge på det. Att inspirera andra är det roligaste jag vet.

Vad är på gång nu?
– Sajten växer varje dag. Vi har flera nya skribenter på väg in. Målet är att täcka av så mycket som möjligt. På Ett annat liv ska alla kunna hitta något som passar. Det ska finnas något för den unga backpackern, föräldrarna som vill resa med barnen, volontärarbetaren och de som vill leva ett alternativt liv i Sverige. Alla ska kunna hitta inspiration.

För egen del, vad händer härnäst?
– Nästa stora grej är Burma. Jag är så sjukt jäkla peppad på det landet. Det är ju inte länge sen de öppnade sina gränser för turister. Det ska ju enligt alla vara orört. Den 16 oktober landar planet i staden Yangon (Rangoon). Räkna med härliga rapporter därifrån på sajten. Men först ska det liftas lite nere i östra Europa och dykas lite i Malaysia.

Vad önskar du dig mest av allt just nu?
– Att alla ser till att ta hand om varandra. Tar hand om både främlingar och nära och kära. Börja bry er om människor runt omkring er. Och att alla stannar upp, tänker till och följer sitt hjärta vad det än säger. Det är en klyscha men det är tusen procent sant: Du ångrar bara det du inte gjorde.

SHARE

1 COMMENT

  1. ”Att alla ser till att ta hand om varandra. Tar hand om både främlingar och nära och kära. Börja bry er om människor runt omkring er. Och att alla stannar upp, tänker till och följer sitt hjärta vad det än säger. Det är en klyscha men det är tusen procent sant: Du ångrar bara det du inte gjorde.”

    Tänkvärt, verkligen…

    Det gäller ju i alla lägen att framförallt vara sin egen vän – eller ?

Comments are closed.