Tekla blir ny skribent: ”Världen har så mycket att ge”

1411

Ett annat liv kan idag gladeligen presentera ytterligare ett nyförvärv. Tekla From blir ny skribent och kommer skriva om sitt nya liv som börjar i morgon då hon lämnar Sverige. Här lär du känna Tekla lite grann.

Tekla, vem är du?
– Jag är en stor te-konsument som nästan alltid är sugen på diskussioner om allt mellan himmel och jord. Jag både analyserar och tar beslut rätt upp och ned utan eftertanke, allt för att uppleva så mycket som möjligt.

Varför reser du i världen?
– För att få nya perspektiv och utmana mina normer och värderingar, världen har så mycket att ge!

Vad vill och vad kommer du skriva om på Ett annat liv?
– Jag kommer skriva om min första solo-resa, både de mer och mindre lyckade delarna. 
Till att börja med kommer jag vara i Indonesien, men tanken är att bege mig mot Nya Zeeland och Australien.

Vad vill du förmedla för känsla till dina läsare?
– Att livet inte är svårare än vad vi gör det till. Du måste inte vara vis och ha år av resvana av att ge dig ut, du lär dig på vägen!

Nu har du chansen att säga vad du vill till Ett annat livs läsare, vad säger du då?
– Att vi är alldeles för seriösa för ofta, slappna av och le ibland. Livet är som det är oavsett!

SHARE

1 COMMENT

Comments are closed.