Hoppa till innehåll

Jag flyttar till paradisön Grenada i Karibien

Nu är jag sådär glad så jag studsar upp och ner och har världens största och fånigaste leende. Det är nu klart att jag flyttar till Grenada, en paradisö i södra Karibien. Häromveckan blev jag ju färdigutbildad som dykinstruktör och genast inledde jag jobbsökandet.

Nu har jag erbjudits att komma och provjobba på ett dykcenter på Grenada och det ska väl mycket till för att jag inte skulle få jobbet som instruktör. I cirka en vecka kommer jag gå bredvid de andra instruktörerna och bli upplärd i alla de dagliga sysslorna. Och troligtvis får jag sen fortsätta jobba där som ordinarie instruktör.

Jag älskar vackra stränder och den där tropiska paradiskänslan med kritvit sand, azurblått vatten och kokospalmer. Exakt det kommer jag få i det som jag ska kalla mitt nya hem. Titta bara på bilderna nedan! (som jag lånat av en annan fotograf)

LÄS MER: Så får du jobb som dykare ute i världen >>

Häng med här på bloggen för kommande inlägg om livet på Grenada. Förra året jobbade jag som dykfotograf på Curacao, en annan ö i södra Karibien. Du kan läsa om mitt liv på Curacao här >>

2 kommentarer till “Jag flyttar till paradisön Grenada i Karibien”

Kommentarer är stängda.